DIN ENERGIVEJLEDER - giver dig overblik over mulighederne

Ejer du en mindre bygning eller bolig, der skal renoveres, eller synes du energiregningen er for høj, er det en god idé at starte med at kontakte os. En energivejleder er en håndværker, som ud over at kunne udføre sit eget byggetekniske område, er i stand til at give en vurdering af bygningen som helhed: Hvor skal der sættes ind for at spare på energien?

Energivejlederen kan give dig et godt overblik over, hvilke fordele f.eks. en kedeludskiftning, solvarmeinstallation, en vinduesudskiftning eller efterisolering giver.

Han kan fortælle om, hvilket tiltag der vil gøre mest for din varmeøkonomi – og i hvilken rækkefølge besparelsestiltagene foretages bedst.

Vores energivejleder har som sit primære arbejdsområde klimaskærmen, dvs vinduer, tag mv. Ved hjælp af energivejlederuddannelsen har han suppleret sin byggetekniske viden til også at kunne vejlede på tværs om energibesparende løsningsmuligheder, teknologier og produkter– dvs. inden for eget fag og inden for andre byggefag.

Energivejlederen er uddannet til at samarbejde med andre fagentreprenører og underentreprenører om en løsning, der dækker flere fagområder og sikrer ejeren af bygningen en energioptimal løsning.

Læs mere om Energivejleder-ordningen.

Kontakt os og få besøg af energivejlederen.